Силіконовий молд чудово прикрасить будь-який торт. Самим Молдом не складно користуватися. Користуючись інструкцією, Ви легко досягнете результату:
1. Молд повинен бути сухим, його слід рясно натерти крохмалем всередині.
2. Закласти в молд мастику або марципан так, щоб все було заповнено без пустот.
3. Покласти в холод для замерзання, а ще краще в морозилку на 15-20 хв.
4. Дістати з холоду і акуратно нічого не пошкодивши, витягти виріб. Якщо відчувається, що мастика мало підмерзла, залиште ще в холоді на деякий час.
5. Після холодильника мастика можливо покриється вологою, тому якщо Вам потрібно прикрасити мастику, то для початку вона повинна обсохнути при кімнатній температурі кілька годин.
Виробник: Китай;
Матеріал: харчовий силікон
Розмір: 8 см * 7 см * 0.8 см
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | CHI |
Країна виробник | Китай |
Довжина | 80 мм |
Матеріал | Силікон |
Стан | Новий |
Тип | Молд кондитерський |
Колір | Рожевий |
Ширина | 70 мм |
- Ціна: 65 ₴