Молд кондитерський - це силіконова форма, призначена для створення фігурок, якими прикрашаються кондитерські вироби. Силіконові молдавсько придатні для роботи не тільки з кондитерської мастикою, а й з марципаном, шоколадом, карамеллю, цукровою і желейної масою, в них також можна заморожувати лід. Для того щоб створити фігурку за допомогою силіконового Молда не потрібно бути професійним кондитером.
Самим молдом не складно користуватися. Дотримуючись наступної інструкції, Ви легко досягнете результату:
1. Молд повинен бути сухим, його слід рясно натерти крохмалем всередині.
2. Закласти в молд мастику чи марципан так, щоб все було заповнено без пустот.
3. Покласти в холод для замерзання, а ще краще в морозилку на 15-20 хв.
4. Дістати з холоду і акуратно нічого не пошкодивши, витягти виріб. Якщо відчувається, що мастика не досить підмерзла, залиште ще в холоді на деякий час.
5. Після холодильника мастика можливо покриється вологою, тому якщо Вам потрібно прикрасити мастику, то для початку вона має обсохнути при кімнатній температурі кілька годин.
Розмір молда: 45*20 мм, діаметр трояндочки - 35 мм.
Основні атрибути | |
---|---|
Тип | Молд кондитерський |
Стан | Новий |
Матеріал | Силікон |
Діаметр | 45 мм |
Товщина | 20 мм |
Колір | Рожевий |
Виробник | CHI |
Країна виробник | Китай |
- Ціна: 60 ₴