Кондитерська решітка незамінна для роботи з глазуруванням кондитерських виробів. З допомогою такого кондитерського інструменту, як сітка для глазурування, Ви можете рівномірно розподілити глазур по поверхні і боковин торта, пироженного, цукерок або фруктів.
Вся зайва маса стече вниз і може бути використана повторно. Головне поставте грати або на деко або на пекарській папір.
Дуже зручно і корисно.
Розміри решітки: 40,5 х 25,5 см висота ніжок 2 см
Характеристики
| Основні атрибути | |
|---|---|
| Стан | Новий |
| Матеріал | Нержавіюча сталь |
| Довжина | 405 мм |
| Ширина | 255 мм |
| Колір | Чорний |
| Виробник | CHI |
| Країна виробник | Китай |
| Форма | Прямокутна |
Інформація для замовлення
- Ціна: 250 ₴


