Продавець Інтернет-магазин Міла-Таміла розвиває свій бізнес на Prom.ua 8 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
892 відгуків

Зараз компанія не може швидко обробляти замовлення та повідомлення, оскільки за її графіком роботи сьогодні вихідний. Ваша заявка буде оброблена в найближчий робочий день.

+380 (68) 981-87-07
вул. Семафорна, 32, Дніпро, Україна
Кошик
Оптово--роздрібний магазин для кондитерів, кондитерських та пекарень

Кандурин харчовий Рожевий 4 г

  • В наявності
  • Код: 102166

65 ₴

Мінімальна сума замовлення на сайті — 150 грн

Кандурин харчовий Рожевий 4 г
Кандурин харчовий Рожевий 4 гВ наявності
65 ₴
+380 (68) 981-87-07
+380 (68) 981-87-07
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Суміш для фарбування харчових продуктів суха Рожева. Вага 4 гр

Застосування: 1 Фарбування поверхні продукту (шоколад, марципан, глазур, мастика) нанесенням сухої суміші м'яким пензликом або розпиленням суміші (1 г суміші, 20 г патоки, 60 г гарячої води, 120 г спирту);

2. Фарбування прозорих желеподібних виробів додаванням суміші безпосередньо в продукт на будь-якій стадії пріготовленія. Суміш стійка до високих і низьких температур, до кислотної і лужної середовищі.

Зберігати при температурі не вище 25 градусів і відносній вологості повітря не більше 70%.

Склад: барвники харчові (Е171, Е172) антіслежівающій агент (Е555)

Кандурин (Candurin) - це новий тип харчових барвників, що представляє собою порошкоподібну слюду з мерехтливими частинками. Кандурин також називають харчовим перламутром. Перламутровий пігмент зробить будь-яке Ваше виріб ефектним, блискучим і незабутнім!

За допомогою кандурин можна фарбувати поверхню пряників, печива, цукерок, желе, мастики і марципана. Його також можна додавати в глазур, креми та морозиво. Кандурин має гарну стійкість до високих і низьких температур, а також до кислотної і лужної середовищі. Поєднується з будь-якими іншими харчовими барвниками.

Фарбувати кандурин кондитерські вироби дуже просто. Для цього на готовий виріб досить нанести порошок сухим пензликом. Для більш виразною забарвлення, кандурин рекомендується змішувати зі спиртом в пропорціях 3: 1. Якщо спирту додати трохи більше, то можна домогтися ефекту перламутру.

Кандурин, розбавлений спиртом, зручніше наносити за допомогою розпилювача. Мокрий спосіб також ідеальний для дрібних деталей, наприклад, квітів, листя, весільних кілець, намистин і так далі. Сухим способом краще фарбувати мастику для обтягування тортів або інші великі поверхні.

Кандурин - це безпечний харчовий барвник, який має нейтральний смак і не має запаху, не викликає алергію, не фарбує руки і легко змивається.

Характеристики
Основні
Вага4 г
Країна виробникНімеччина
УпаковкаПластикова банка
Вид та форма випускуКандурин
Інформація для замовлення
  • Ціна: 65 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner