Самим молдо не складно користуватися. Дотримуючись наступної інструкції, Ви легко досягнете результату:
1. Молд повинен бути сухим, його слід рясно натерти крохмалем всередині.
2. Закласти в молд мастику чи марципан так, щоб все було заповнено без пустот.
3. Покласти в холод для замерзання, а ще краще в морозилку на 15-20 хв.
4. Дістати з холоду і акуратно нічого не пошкодивши, витягти виріб. Якщо відчувається, що мастика не досить підмерзла, залиште ще в холоді на деякий час.
5. Після холодильника мастика можливо покриється вологою, тому якщо Вам потрібно прикрасити мастику, то для початку вона має обсохнути при кімнатній температурі кілька годин.
Розмір молдовського 65*65 мм
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Empire |
Країна виробник | Китай |
Довжина | 65 мм |
Кількість в наборі | 1 шт. |
Матеріал | Силікон |
Стан | Новий |
Тип | Молд кондитерський |
Товщина | 7 мм |
Колір | Рожевий |
Ширина | 65 мм |
- Ціна: 60 ₴