Кондитерська посипка в кулінарії.
Кондитерська посипка в кулінарії використовується в якості прикраси для тортів, рулетів, тістечок, булочок, кексів та багато чого іншого. Зазвичай прикрашають верх виробів, нерідко для цього застосовують спеціальні шаблони, що значно полегшує цей процес.
Склад кондитерської посипки.
Зазвичай у складі кондитерської посипки присутні харчові барвники, кукурудзяний крохмаль, цукор, ароматичні та смакові добавки, пальмовий віск та інші складові, залежно від виробника склад може змінюватися.
Виробник: Україна.
Вага: 40 грам
Характеристики
Основні | |
---|---|
Виробник | Украса |
Країна виробник | Україна |
Вага | 40 г |
Вид декору | Кондитерська посипання |
Вид кондитерських виробів | Кондитерський декор |
Тип | Фасовані |
Колір | Різні кольори |
Інформація для замовлення
- Ціна: 15 ₴