Кондитерська посипка в кулінарії
Кондитерська посипання в кулінарії використовується в якості прикраси для тортів, рулетів, тістечок, булочок, кексів та багато чого іншого. Зазвичай прикрашають верх виробів, нерідко для цього застосовують спеціальні шаблони, що значно полегшує цей процес.
Склад кондитерської посипки
Зазвичай у складі кондитерської посипки присутні харчові барвники, кукурудзяний крохмаль, цукор, ароматичні та смакові добавки, пальмовий віск та інші складові, залежно від виробника склад може змінюватися.
Виробник: Україна.
Вага: 40 грам
Характеристики
Основні | |
---|---|
Вага | 40 г |
Виробник | Украса |
Країна виробник | Україна |
Тип | Фасовані |
Вид кондитерських виробів | Кондитерський декор |
Інформація для замовлення
- Ціна: 15 ₴