Самим молдом не сложно пользоваться. Следуя следующей инструкции, Вы легко достигнете результата:
1. Молд должен быть сухим, его следует обильно натереть крахмалом внутри.
2. Заложить в молд мастику или марципан так, чтобы все было заполнено без пустот.
3. Положить в холод для замерзания, а еще лучше в морозилку на 15-20 мин.
4. Дістати з холоду і акуратно нічого не пошкодивши, витягти виріб. Якщо відчувається, що мастика не досить підмерзла, залиште ще в холоді на деякий час.
5. Після холодильника мастика можливо покриється вологою, тому якщо Вам потрібно прикрасити мастику, то для початку вона має обсохнути при кімнатній температурі кілька годин.
Довжина молдовського: 67 мм
Ширина: 25 мм
Товщина молдовського: 10 мм
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Empire |
Країна виробник | Китай |
Довжина | 67 мм |
Матеріал | Силікон |
Стан | Новий |
Тип | Молд кондитерський |
Товщина | 10 мм |
Колір | Рожевий |
Ширина | 25 мм |
- Ціна: 43 ₴