Самим молдом не сложно пользоваться. Следуя следующей инструкции, Вы легко достигнете результата:
1. Молд должен быть сухим, его следует обильно натереть крахмалом внутри.
2. Заложить в молд мастику или марципан так, чтобы все было заполнено без пустот.
3. Положить в холод для замерзания, а еще лучше в морозилку на 15-20 мин.
4. Дістати з холоду і акуратно нічого не пошкодивши, витягти виріб. Якщо відчувається, що мастика не досить підмерзла, залиште ще в холоді на деякий час.
5. Після холодильника мастика можливо покриється вологою, тому якщо Вам потрібно прикрасити мастику, то для початку вона має обсохнути при кімнатній температурі кілька годин.
Розмір молдовського 10*6 см
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Китай |
Довжина | 160 мм |
Матеріал | Силікон |
Тип | Молд кондитерський |
Товщина | 5 мм |
Колір | Рожевий |
Ширина | 187 мм |
- Ціна: 55 ₴