Кондитерська посипання в кулінарії
Кондитерська посипання в кулінарії використовується в якості прикраси для тортів, рулетів, тістечок, булочок, кексів та багато чого іншого. Зазвичай прикрашають верх виробів, нерідко для цього застосовують спеціальні шаблони, що значно полегшує цей процес.
Склад кондитерської посипання
цукор,рисовий крохмаль, кукурудзяний крохмаль, харчові барвники,лимонна кислота.
Виробник: Італія.
Вага:40 гр
Характеристики
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Італія |
Вага | 40 г |
Вид декору | Кондитерська посипання |
Вид кондитерських виробів | Кондитерський декор |
Тип | Фасовані |
Інформація для замовлення
- Ціна: 40 ₴